LIMES - The Ultimate Swagbucks Bot

Discussion in 'Botting World' started by Darkness, Jun 9, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Darkness

    Darkness <B><BLINK><FONT COLOR="74DF00">TBN's Fail Troll</F coldschool senior old school sub

    Joined:
    Jul 17, 2009
    Likes Received:
    2,535
    Location:
    Toronto
    Online
    (Legendary Intelligence Making Everything Swaggy)
    [​IMG]
    [​IMG]

    Brought to you by: Darkness
    Limes(Legendary Intelligence Making Everything Swaggy) is a new bot for Swagbucks that does more than search. It does the poll, daily offers, and even looks for swagcodes.

    Features
    • Searching(obviously)
    • Daily Poll
    • Daily Offers
    • Manual Captcha
    • Swagcode Finding(Sub-Only)
    • Minimize to Tray
      [*]FREE Decaptcher(OCR)(Sub-Only)
    • 64-bit Support(Sub Only)
    • Windows 7 Support(Sub-Only)

    Requirements
    • One Hotdog
    • 2 posts(even though it should be 20)
    • 3.5 .Net Framework

    Notes
    • You must be already logged in for it to work.
    • a wordslist(words.txt) has to be in the same folder
    • LIMES was coded in C#
    • Non-Sub version has longer delay time

    Bugs (Or how I say it, ZE BUGS!!!!!!!)
    • -


    Please Rep+ if you like it.Or if your too lazy then Press Thanks!

    THE BOT HAS BEEN DISCONTINUED! For an updated version please purchase a subscription to TBN for LIMES 2.0

    Attached Files:

  2. Kazma

    Kazma Veteran vet senior member

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Likes Received:
    112
    Location:
    US
    Offline
    For some reason, it doesn't pick me up as sub?
  3. airliban

    airliban Old School old school member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Likes Received:
    4
    Offline
    cause this is the non sub edition? unless ur talking about in the authentication thing 0.o
  4. bzerkyetii

    bzerkyetii Old School old school member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Likes Received:
    1
    Offline
    nice looking bot
    has anyone flagged using it?
  5. Michelle

    Michelle VIP vip old school

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Likes Received:
    115
    Location:
    USA
    Offline
    Considering he just released it today...

    It's a little too soon to tell :notrust:
  6. mrvirus

    mrvirus Old School old school member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Likes Received:
    0
    Offline
    I keep getting &quot;Please login on thebotnet.com to continue&quot; I am logged in.. edit: NVM
  7. banditqueen

    banditqueen Old School old school member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Likes Received:
    0
    Location:
    london
    Offline
    thanks alot.working perfect cross my fingers hehe.
  8. airliban

    airliban Old School old school member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Likes Received:
    4
    Offline
    im getting this error when i start it :eek:

    Internal error[FONT=Arial, Helvetica]Internal error[/FONT]
    [FONT=Arial, Helvetica]An exception was caught by InfrastructureServlet / InfrastructureJSP:[/FONT]

    [SIZE=-1] java.lang.IndexOutOfBoundsException: No group 1 at java.util.regex.Matcher.group(Matcher.java:463) at java.util.regex.Matcher.appendReplacement(Matcher.java:730) at java.util.regex.Matcher.replaceAll(Matcher.java:806) at java.lang.String.replaceAll(String.java:2000) at com.swagbucks.components.DailyPoll.GenerateHtml(DailyPoll.java:142) at com.swagbucks.components.DailyPoll.reload(DailyPoll.java:119) at com.swagbucks.components.DailyPoll.(DailyPoll.java:68) at com.swagbucks.components.DailyPollManager.getDailyPoll(DailyPollManager.java:44) at com.swagbucks.components.ComponentHandler.handleDailyPoll(ComponentHandler.java:86) at com.swagbucks.components.ComponentHandler.handleRequest(ComponentHandler.java:48) at com.techempower.gemini.Dispatcher.dispatch(Dispatcher.java:280) at com.techempower.gemini.InfrastructureServlet.handleRequest(InfrastructureServlet.java:201) at com.techempower.gemini.InfrastructureServlet.doGet(InfrastructureServlet.java:170) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:126) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:103) at com.caucho.server.http.FilterChainServlet.doFilter(FilterChainServlet.java:96) at com.caucho.http.filter.GzipFilter.doFilter(GzipFilter.java:128) at com.caucho.server.http.FilterChainFilter.doFilter(FilterChainFilter.java:88) at com.caucho.server.http.Invocation.service(Invocation.java:315) at com.caucho.server.http.CacheInvocation.service(CacheInvocation.java:135) at com.caucho.server.http.RunnerRequest.handleRequest(RunnerRequest.java:346) at com.caucho.server.http.RunnerRequest.handleConnection(RunnerRequest.java:274) at com.caucho.server.TcpConnection.run(TcpConnection.java:139) at java.lang.Thread.run(Thread.java:595) [/SIZE]
  9. Marcellus

    Marcellus Senior senior old school member

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Likes Received:
    26
    Location:
    Honolulu, HI
    Offline
    Same as ^. I got an internal error
    Problems even BEFORE running this version:

    1) The internal error [as said above]
    2) I keep getting prompted to download Adobe? When I already have Adobe
    3) And my auth is kind of failing o_O... Right after I click Authenticate I get this error: {Or maybe its because I havent used a bot for a while?}
    Code:
    
    ************** Exception Text **************
    System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
       at LIMES.Form2.Form2_Load(Object sender, EventArgs e) in C:\Users\Jafer Haider\Desktop\Stuff\TBNAuth\Auth\AuthForm\AuthForm\CS\Form2.cs:line 72
       at System.Windows.Forms.Form.OnLoad(EventArgs e)
       at System.Windows.Forms.Control.CreateControl(Boolean fIgnoreVisible)
       at System.Windows.Forms.Control.CreateControl()
       at System.Windows.Forms.Control.WmShowWindow(Message& m)
       at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
       at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
       at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
    
    
    ************** Loaded Assemblies **************
    mscorlib
        Assembly Version: 2.0.0.0
        Win32 Version: 2.0.50727.4200 (NetFxQFE.050727-4200)
        CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework64/v2.0.50727/mscorlib.dll
    ----------------------------------------
    L.I.M.E.S
        Assembly Version: 1.0.0.0
        Win32 Version: 1.0.0.0
        CodeBase: file:///C:/Users/********/AppData/Local/Temp/Rar$EX00.326/L.I.M.E.S.exe
    ----------------------------------------
    Microsoft.VisualBasic
        Assembly Version: 8.0.0.0
        Win32 Version: 8.0.50727.4016 (NetFxQFE.050727-4000)
        CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/Microsoft.VisualBasic/8.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/Microsoft.VisualBasic.dll
    ----------------------------------------
    System
        Assembly Version: 2.0.0.0
        Win32 Version: 2.0.50727.4205 (VistaSP2GDR.050727-4200)
        CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
    ----------------------------------------
    System.Windows.Forms
        Assembly Version: 2.0.0.0
        Win32 Version: 2.0.50727.4016 (NetFxQFE.050727-4000)
        CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
    ----------------------------------------
    System.Drawing
        Assembly Version: 2.0.0.0
        Win32 Version: 2.0.50727.4016 (NetFxQFE.050727-4000)
        CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
    ----------------------------------------
    System.Runtime.Remoting
        Assembly Version: 2.0.0.0
        Win32 Version: 2.0.50727.4016 (NetFxQFE.050727-4000)
        CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Runtime.Remoting/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Runtime.Remoting.dll
    ----------------------------------------
    System.Configuration
        Assembly Version: 2.0.0.0
        Win32 Version: 2.0.50727.4016 (NetFxQFE.050727-4000)
        CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll
    ----------------------------------------
    System.Xml
        Assembly Version: 2.0.0.0
        Win32 Version: 2.0.50727.4016 (NetFxQFE.050727-4000)
        CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
    ----------------------------------------
    
    ************** JIT Debugging **************
    To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
    application or computer (machine.config) must have the
    jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
    The application must also be compiled with debugging
    enabled.
    
    For example:
    
    <configuration>
        <system.windows.forms jitDebugging="true" />
    </configuration>
    
    When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
    will be sent to the JIT debugger registered on the computer
    rather than be handled by this dialog box.
    
  10. JazzyStahh

    JazzyStahh Veteran vet senior old school member

    Joined:
    Oct 5, 2009
    Likes Received:
    26
    Offline
    I get this when answering a poll...


    [/SIZE]
  11. Maurading

    Maurading Old School old school member

    Joined:
    May 30, 2010
    Likes Received:
    0
    Offline
    Works perfectly for me
    EDIT: BTW, i was holding a hotdog.
  12. airliban

    airliban Old School old school member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Likes Received:
    4
    Offline
    yea i think the daily poll was down on their site yesterday
  13. raginghamster

    raginghamster Old School old school member

    Joined:
    Oct 7, 2009
    Likes Received:
    0
    Offline
    hey, nice bot. I noticed that the starting delay can only be set up to 100 seconds... i usually like to set the delay around 5000 seconds so it acts more realistic.
  14. stormshellx

    stormshellx Senior senior sub

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Likes Received:
    132
    Location:
    The arena
    Offline
    Must mean he hasn't initialized an object in his code somewhere that pretty much means for instance

    Code:
    object I; //that is a NONO
    object I = new object(params); //yes yes
    

    I'll take a look at it and see what the deal is, I gotta go find a decompiler...he really needs to add obfuscation...if he wants it closed source then he needs to obfuscate it lol

    EDIT: either thats the case or he needs to create threads and use synclocks or mutexes and Invoke more often using the instanced delegates
  15. ubermensch

    ubermensch Old School old school member

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Likes Received:
    0
    Offline
    Is there a reason the delay for searches is set so big by default? Just wondering if it was set that way for a reason or if I should just change it.
  16. Marcellus

    Marcellus Senior senior old school member

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Likes Received:
    26
    Location:
    Honolulu, HI
    Offline
    Oh nevermind, looks like the bots working for me today. I still get the Authentication error right after {I just pressed continue}, then I got the Adobe installation thing, and just declined it and the bot continued wut it was supposed to do.

    Doing so far... pretty good Just earned me 7 swagbucks... lul?
  17. joshnos123

    joshnos123 Old School old school member

    Joined:
    Jun 15, 2010
    Likes Received:
    0
    Offline
    sorry im new here im not quite sure how do make this work any help
  18. cloud206

    cloud206 Old School old school member

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Likes Received:
    0
    Offline
    Wait, am I supposed to be logged on at Swagbucks or here?
  19. Darkness

    Darkness <B><BLINK><FONT COLOR="74DF00">TBN's Fail Troll</F coldschool senior old school sub

    Joined:
    Jul 17, 2009
    Likes Received:
    2,535
    Location:
    Toronto
    Online
    technically, both.
  20. serph09

    serph09 Old School old school member

    Joined:
    May 30, 2010
    Likes Received:
    6
    Offline
    Thanks for the bot.
    It says I need to log in here for it work. I did but it didn't work so I'm gonna try again.
Thread Status:
Not open for further replies.