Whenever I download a bot?

Status
Not open for further replies.

Bornhackerx

Registered
Original poster
Joined
Aug 11, 2011
Posts
3
Reaction score
0
Points
0
Why is it whenever I download a bot it could never fetch my information? This always happends :/. I use google chrome?
 

59bluecool

Old School
old school
member
Joined
May 27, 2011
Posts
1,911
Reaction score
229
Points
168
to see if u pass the requirements to use the bot if it has any.
 

Fang

Veteran
veteran
old school
senior
coldschool
member
Joined
Dec 21, 2009
Posts
3,861
Reaction score
1,116
Points
198
Location
USA
If you meet the requirements, then make sure you are logged in to TBN (and that the cookie is saved on your computer from logging in) before you try to use the auth. I recommend firefox btw, best browser overall.
 

Blessit

Senior
senior
member
Joined
Nov 20, 2010
Posts
2,539
Reaction score
966
Points
181
> First Poster! <
That may be your problem.
And you must post before you authenticate a bot, but you don't meet the requirements for any of the ones that actually use the TBN auth.
 

bullseye

Veteran
veteran
old school
senior
member
Joined
Dec 9, 2010
Posts
3,563
Reaction score
417
Points
173
Location
The Clouds
chrome > firefox...
just saying...
ya mke sure your loged in
 

PUREGOLD

Member
member
Joined
Jul 18, 2011
Posts
1,959
Reaction score
151
Points
121
Location
Planet Earth
do it everytime men... :) you must first post to be able to use bot that have auth. :)
 
Status
Not open for further replies.